HOE KUNNEN WE U HELPEN MET UW LOGO?

Wenst u een bepaald concept uit te werken? Dat kan, zelfs vanaf 1 stuk. Vanaf het begin krijgt u een medewerker aangewezen die u helpt met uw dossier. We beginnen bij opbouw van het logo tot het uiteindelijk resultaat. Wij brengen uw bedrijfslogo zelf aan en stellen hiervoor meerdere opties voor.

WARMTETRANSFERTS

Dit is het meest flexibele systeem in ons assortiment. De logo’s worden in groot aantal vervaardigd, wij gebruiken enkel het aangegeven aantal. Heeft u nog een aantal kledijstukken nodig? Wij houden uw logo’s op stock, zo kunnen we deze in een minimum van tijd aangeleveren.

ZEEFDRUK

Dit is een interessante manier van personalisatie wanneer u een groot aantal in 1 maal wenst te verwerken met eenzelfde opdruk.

BORDUREN

Dit geeft extra cachet aan uw kledij, vooral voor bepaalde kledingstukken zoals: Fleecetruien, petten en mutsen, raden wij deze verfijnde manier van personaliseren sterk aan.

AANBIEDEN VAN MACHINES EN INDIRECTE HERSTELLING

Spring binnen in onze winkel en wij helpen u verder met wat u zoekt. We bieden u ook graag accessoires en hulpstukken aan om nog vlotter te werken.
Ontdek ook de promo’s en unieke kansen in onze winkel. Bij aankoop van een toestel registreren wij voor u de machine en batterijen.

Back to Top
Product has been added to your cart