Algemene voorwaardenAl onze prijzen zijn exclusief 21% BTW en per stuk (tenzij anders vermeld).

Wat op onze online shop staat, zijn de artikelen die we op voorraad hebben in onze winkel. De niet voorraad artikelen alsook artikelen met borduurwerk of zeefdruk kunnen uiteraard worden besteld via onze mail: sales@addax.be

Betalen via?

Zodra we uw betaling ontvangen hebben, sturen we uw bestelling zo spoedig mogelijk op. (wij streven ernaar dit binnen een termijn van 7 werkdagen te doen) Deze wordt geleverd via GLS. Wij vragen steeds dat er op het leveringsadres iemand aanwezig is om de bestelling in ontvangst te nemen.

Bent u bestaande klant met een BTW nummer?

Na ontvangst van uw bestelling, sturen we u deze zo spoedig mogelijk op.(wij streven ernaar dit binnen een termijn van 7 werkdagen te doen) Deze wordt geleverd via GLS. Wij vragen steeds dat er op het leveringsadres iemand aanwezig is om de bestelling in ontvangst te nemen. De factuur vindt u bij uw bestelling en kan over geschreven worden binnen de 30 dagen.

Artikelen die tijdelijk uit voorraad zijn en moeten besteld worden, hebben een leveringstermijn van 14 werkdagen. Indien artikelen voor een langere termijn niet beschikbaar zijn, wordt u daarvan op de hoogte gebracht via een E­mail.

Portkosten : Voor leveringen in België:

 • Als uw bestelling minder dan 150,00 euro excl. BTW bedraagt, dan zijn wij genoodzaakt om 6,99 euro excl. BTW verzendkosten aan te rekenen.
 • Bij bestellingen boven de 150,00 euro excl. BTW worden geen Verzendkosten aangerekend.
 • Wij bezorgen alle artikelen van uw bestelling, indien mogelijk, in één pakket. Indien bepaalde artikelen echter niet voorradig zijn, sturen wij de beschikbare artikelen op, en later de rest van de bestelling. In ieder geval kan er slechts maximaal 1 maal verzendkosten aangerekend worden.

Retours/verwisselingen:

 • Retours of verwisselingen moeten binnen de 6 werkdagen gebeuren.
 • U dient dit van te voren per e­mail aan sales@addax.be door te geven.
 • Artikelen kunnen alleen in originele verpakking worden geretourneerd
 • Speciaal voor u bestelde artikelen of geborduurde artikelen kunnen niet worden geruild/geretourneerd.
 • U dient de goederen goed te verpakken. Het pakketje dient u GEFRANKEERD op te sturen naar: Addax Bvba Bissegemstraat 239 8560 Wevelgem.
 • Addax Bvba accepteert geen ongefrankeerde pakketten of pakketten onder rembours. Na ontvangst zullen wij u berichten over wat te doen. Addax Topvakkledij geeft geen geld retour en werkt uitsluitend met een tegoedbon.
 • Onze facturen zijn contant betaalbaar tenzij anders overeengekomen.
 • Voor alle geschillen zijn enkel de rechtbanken van het arrondissement KORTRIJK bevoegd.
 • Door het feit van zijn bestelling, erkent de koper uitdrukkelijk zich aan de hierboven vermelde algemene voorwaarden te onderwerpen en verbindt hij er zich toe de aankoopvoorwaarden niet in te roepen welke op zijn bestelbons, brieven enz. zouden staan. Ons bedrijf neemt nooit de algemene aankoopvoorwaarden van de koper in acht , tenzij deze uitdrukkelijk en beslist door ons aangenomen worden.
 • De leverancier behoudt de eigendom van de goederen tot volledige betaling van de prijs. Niettemin gaat het risico m.b.t de goederen reeds over op het moment van de levering. Bij het plaatsen van een bestelling in onze webwinkel gaat u akkoord met bovenstaande voorwaarden.
 • Voor alle geschillen zijn enkel de rechtbanken van het arrondissement KORTRIJK bevoegd.

Heeft u verder nog vragen, dan kan u ons altijd contacteren op het nummer: 0032 56 42 77 74